Test av Enotebook

Få ut mer av ReMarkable 2 med hyperlänkade pdf:er

ReMarkable 2 är en unik skrivplatta med papperskänsla. Du kan inte ladda ner appar eller surfa med plattan. Men väl föra över pdf:er och njuta av hyperlänkar. Vi har testat Enotebooks digitala planner för 2022.
Elin Parmhed
elin@prylportalen.se
2022-02-14 12:43

Brendon Carty har specialiserat sig på hyperlänkade pdf:er för ReMarkable och säljer dem i sin Etsy-shop Enotebook för några hundralappar. 

Meningen med pdf:erna är att hjälpa dig organisera dina anteckningar.

Vi testade hans Digital Planner 2022 och hyperlänkar har aldrig varit så coolt.

Det bästa med ReMarkable är dess enkelhet. Genom att det inte går att ladda ner appar eller surfa så är det lättare att fokusera på det man gör - vare sig det är att göra en plan för dagen, skriva en lista, skriva dagbok, anteckna på ett möte, eller doodla friskt som blivit min favorit. Plattan blir som ett anteckningsblock som samlar alla dina block och papper. En elektronisk pryl som ändå har foten kvar i papprets enkelhet. 

Det är i den enkeltheten hyperlänkade pdf:er blir en slags en appkompromiss. Hyperlänkar gör att du kan klicka dig fram i pdf:en. För ett planeringsverktyg som Digital Planner 2022 går det utmärkt. Den 857 sidor långa pdf:en blir smidig som en papperskalender, men elektroniskt tillgänglig.

Image
Enotebook Remarkable 2

Planner innehåller översikter för helår, månad, vecka och dag, inklusive en "Recap"-sida där du kan reflektera över veckan som gått, om du nått dina mål, gjort det du skulle och så vidare. Pdf:en innehåller också anteckningssidor, tomma sidor, index för att hitta dina anteckningar, sidor för att hantera uppgifter, och mallar för att följa hur du lyckas med ett nytt beteende, till exempel om du ätit dina grönsaker varje dag (habit tracker). 

Priset för just Planner ligger på 175 kronor. Så kan det också vara den hetaste pdf:en du någonsin köper. Varje sida går att nå med maximalt tre klick. 

Glöm heller inte bort att du kan skapa egna pdf:er med hyperlänkar för att navigera runt i dokument som du önskar. 

Image
Enotebook Remarkable 2
Image
Enotebook Remarkable 2
Image
Enotebook Remarkable 2
Image
v
Image
Enotebook Remarkable 2