Husdjursprylar

Så håller du hunden borta från soffan med Wagz Tagz

Wagz Tagz
Wagz Tagz är som en Air tag som i kombination med tillverkarens hundhalsband ger hunden en liten chockfri varning om den kommer för nära soffan.
Elin Parmhed
elin@prylportalen.se
2022-01-25 08:27

Om du är trött på att hunden hoppar i soffan så kanske Wagz Tagz är något för dig. Tillsammans med tillverkaren Wagz smarta hundhalsband Freedom Smart Dog Collar fungerar Tagz som ett geografisk staket. När halsbandet känner av taggen i soffan så får hunden en liten chockfri varning för att den lurviga soffhopparen ska hålla sig borta från möblerna. 

Wagz smarta hundhalsband använder ett system med vibrationer, hörbara signaler och ultraljud. Hundhalsbandet kan redan i dag användas för att skapa begränsade geografiska områden för hunden. Med Tagz uppstår möjligheten att skapa ett mindre område inomhus.

"Soffstaketet" kan ställas in från en knapp meter till cirka 4,5 meter. Taggen läggs i soffan och kopplas sedan ihop med halsbandet via en app som finns för både Ios och Android. När du ändå är igång kanske du vill ha en tagg vid soporna också, eller vad din hund nu diggar men inte du vill att hunden ska gå all in.

Wagz Tagz presenterades under elektronikmässan CES i Las Vegas i början av året. Priset för just taggen är inte känd i dagsläget, men säljstart verkar vara i mars. Hundhalsbandet Freedom kostar 250 dollar, motsvarande ungefär 2 300 kronor.

wagz.com

Etiketter