Bosch Unlimited Serie 8 gen2

Sladdlös dammsugare med obegränsad körtid

Bosch Unlimited Serie 8 gen 2
Möjligheten att dammsuga i all oändlighet kanske inte låter som det mest lockande. Men att den sladdlösa dammsugaren har kraft att göra rent och inte lägger av mitt i städningen är ju helt klart en bra grej.
Elin Parmhed
elin@prylportalen.se
2021-12-28 11:09

Bosch marknadsför den nya Unlimited Serie 8 som en sladdlös och flexibel dammsugare som har obegränsad körtid. Samma sugkraft som en traditionell dammsugare med sladd ska den ha. Och plötsligt, i alla fall på förhand, är det ju väldigt lockande med en sladdlös dammsugare.

Unlimited Serie 8 har en BLDC-motor upp till 80 000 rpm. Det borgar för kraften. Motorn erbjuder också tre olika lägen som kan anpassas vilken sugkraft som behövs. 

Image
Bosch Unlimited Serie 8 gen 2

Turbo-läget är ett extra allt-läge när det verkligen behövs kraft. Auto-läget justerar själv kraft och prestanda beroende på golvtyp. Och ett Eco-läge där drifttiden är längre än laddningstiden för ett andra batteri i snabbladdaren. Det innebär i praktiken att dammsugaren kan vara igång hela tiden så när som på när du byter batteri. 

Batteriet är ett ALL 18V-batteri som även passar till alla verktyg från den gröna produktlinjen i Bosch hem- och trädgårdsserie. Snabbladdaren som följer med kan, enligt tillverkaren, ladda batteriet upp till tio gånger snabbare än en traditionell sladdlös dammsugare. 

Image
Bosch Unlimited Serie 8 gen 2

Dammsugaren kommer med nio tillbehör som ska göra det enkelt att komma åt svåråtkomliga utrymmen som bakom soffkuddar, mellan bilsäten och så vidare. 

Plus för de integrerade LED-lamporna, en bra grej när man dammsuger till exempel under en soffa eller annan plats där det annars är svårt att se.

Det rekommenderade cirkapriset för Bosch Unlimited Serie 8 är från 6 099 kronor.

Image
Bosch Unlimited Serie 8 gen 2